درباره ستاد HTLV-I

درباره ستاد

با توجه به اهمیت ویروس HTLV-I و عدم اطلاع رسانی علمی مناسب و ایجاد حساسیت کاذب در جامعه نسبت به این ویروس کم خطر بخصوص از سوی کادر محترم پزشکی و همچنین انجام پژوهش های بنیادین و کاربردی در ارتباط با این ویروس، ستاد HTLV-I و بیماریهای وابسته (HTLV-I Foundation) با هدف معرفی علمی این ویروس در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و به آدرس الکترونیکی http://www.htlv-i.com تشکیل شده است. بدیهی است که این سایت،اخبار، مطالب علمی، مقالات، اولویت های پژوهشی، روش ارسال طرح های پژوهشی مرتبط و همچنین روند بررسی طرح های ارسال شده را در اختیار پژوهشگران می گذارد. در پایان، از همه دوستان تقاضامندیم نظرات و پیشنهادات سازنده خود را برای ما ارسال نمایند.

شیوه ذکر آدرس ستاد

وابستگی سازمانی : ستاد HTLV-I و بیماریهای وابسته، بیمارستان قائم(عج)، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ایران

Affiliation: HTLV-I Foundation, Ghaem Hospital, School of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

نشانی ستاد: مشهد، خیابان احمدآباد، بیمارستان قائم(عج)، طبقه دوم، ستاد HTLV-I، کد پستی 9176699199