ارسال طرح پژوهشی

نحوه ارسال طرح پژوهشی به " ستاد HTLV-I و بیماریهای وابسته " و روند بررسی آن

با توجه به اهمیت ویروس HTLV-I و انجام تحقیقات بنیادین و کاربردی در زمینه اپیدمیولوژی، پیشگیری، تشخیص و درمان عفونت ناشی از این ویروس، و همچنین پژوهش درباره مکانیسم های سرطان زایی و مسیرهای مولکولی آن، با بررسی ویروس HTLV-I که جزء ویروس های سرطانزا است، "ستاد HTLV-I و بیماریهای وابسته" (HTLV-I Foundation) با هدف معرفی علمی این ویروس در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آدرس الکترونیکی ( www.HTLV-I.com) تشکیل شده است. بدین منظور، نحوه ارسال طرح پژوهشی و روند بررسی آن در این ستاد به شرح ذیل ارائه می گردد:

1) مرحله ارسال طرح پژوهشی به ستاد از طریق :

2)مرحله مقدماتی بررسی طرح (حداکثر طی 5 روز کاری)

تعیین واحد یا واحدهای زیر مجموعه ستاد توسط اعضای واحد آموزشی و پژوهشی جهت بررسی نسخه اصلی طرح

3) مرحله اصلی بررسی طرح (حداکثر طی 30 روز کاری)

بررسی طرح توسط اعضای واحد یا واحدهای تعیین شده و ارسال نسخه داوری شده به اعضای واحد برنامه ریزی و کنترل

4) مرحله نهایی بررسی طرح (حداکثر طی 10 روز کاری)

اعلام نظر نهایی واحد برنامه ریزی و کنترل درباره نسخه داوری شده طرح

در صورت تأیید یانیاز به بازبینی => ارسال نتیجه بررسی به مجریان، ارسال کننده و معاونت پژوهشی واحد مربوطه

بر اساس روند فوق بدیهی است، بدون در نظر گرفتن ایام تعطیل رسمی و با توجه به تصمیم نهایی واحد برنامه ریزی و کنترل مبنی بر تأیید ،مدت زمان بررسی طرح پژوهشی در ستاد HTLV-I حداکثر 5/1 ماه می باشد.